Banan "yoghurt"

vit-banan_blogg1.jpg

vit-banan_blogg1 vit-banan_blogg3Godmorgon! Bara några dagar kvar till midsommar och lite långhelg, ska ni göra någonting roligt? Vi ska som sagt åka till Öland och åker på torsdag vid lunch. Det ska bli superkul att komma bort lite och se lite nytt :)

Igår var jag ledsen för jag behövde lämna tillbaka "min" älskade kamera som jag lånat av min vän några veckor och blivit helt kär. Men idag är jag så glad för jag ska köpa en likadan! Kan knappt vänta till affärerna öppnar så jag kan hänga på låset och köpa den. Det är den bästa kameran jag någonsin använt och jag har verkligen fått upp ett fotointresse sedan jag började använda den. Det är ett smart tips för er som vill köpa ny kamera, låna av en vän. Jag har lånat två kameror innan denna men inte varit helt nöjd och hade tänkt köpa en helt annan tidigare. Men nu är jag 200% säker på att jag aldrig kommer vilja ha en annan :)

Nu till frukosten som jag inte riktigt vet om man kan kalla för banan "yoghurt" för det smakar ju inte som det, men det liknar yoghurt då den blev helt vit. Men med lite färgglad topping så blev det kalas!

BANAN "YOGHURT"  /  BANANA "YOGURT" 2 portioner  /  2 servings 1 1/2 fryst Banan  /  1 1/2 frozen Banana 1/2 mogen Banan  /  1/2 ripe Banana 1/2 tsk äkta Vaniljpulver (finns här)  /  1/2 tsk Vanilla Powder Eventuellt 1-2 msk Proteinpulver med Vaniljsmak  /  Optionally 1-2 tbsp Protein Powder with Vanilla flavor

Mixa alla ingredienser i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Servera i en skål och toppa med valfria frukter och bär. Ät direkt och njut! Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Serve in a bowl and top with any fruits and berries you like. Eat immediately and enjoy!