AVOKADO & ANANAS SMOOTHIE

avokadoananas_blogg1.jpg

avokadoananas_blogg2 God morgon! Hoppas er helg varit härlig hittills och att ni också fick njuta av sol igår. Jag startade dagen med ett svettigt spinningpass och därefter mötte jag upp Magnus på en brygga vid Tanto så låg vi och solade hela dagen.

På kvällen träffade vi upp mina brorsor på Mossebacke för lite vin och härlig utsikt. Sedan gick vi till Södra teatern och där dansade jag och Magnus oss svettiga innan vi begav oss hem. Så himla mysig och rolig kväll, inte så ofta jag går ut med brorsorna!

Nu ska jag njuta av lite frukost. Senare blir det nog ett träningspass och ikväll middag med några kompisar. Resten av dagen får vi se när Magnus vaknat :)

AVOKADO & ANANAS SMOOTHIE 1/2 Avokado 1/2 Lime 1 dl fryst Ananas 1 dl fryst Mango 1/2 Banan 1/2-1 dl Vatten

Mixa allt i en mixer till en krämig konsistens. Fyll en skål och toppa med till exempel björnbär och persika. Njut!

AVOCADO & PINEAPPLE SMOOTHIE. 1/2 Avocado, 1/2 Lime, 1 dl frozen Pineapple,1 dl frozen Mango, 1/2 Banana, 1/2-1 dl Water. Blend all ingredients to a smoothie. Fill a bowl and top with for example blackberries and peach. Enjoy!