ÅRETS FÖRSTA DOPP & FIKA PÅ STHLM RAW

Angie_blogg1.jpg

Angie_blogg3 sthlm_raw1 sthlm_raw3 Vet ni vad!? Idag tog jag årets första dopp här i Sverige. Jag beslutade mig för att ta ännu en ledig dag och gick ner till stranden i Tanto för att lägga mig och sola på bryggan. Efter bara några minuter blev det för varmt så då hoppade jag i vattnet, så otroligt skönt och kallt. Det har verkligen varit högsommarvärme idag och svetten runnit så fort man gått utanför dörren, äntligen säger jag bara! Så härligt att få bli lite brun igen också, tycker att man känner sig så mycket fräschare då!

Nu kom jag precis hem efter en fika med härliga Amelie. Det är så roligt att vi börjat umgås, hon är verkligen en härlig och inspirerande tjej som har många bollar i luften och är sjukt driven. Hur som helst, vi gick i alla fall till STHLM RAW vid Hornstull och det blev en rawfood boll med matcha och gissa vad mer... en grön smoothie - såklart! De har så mycket smaskiga saker där och egentligen var jag sugen på Matcha Cappuccino, men det varma vädret tillåter inte riktigt varma drycker för tillfället, det får bli en regnig dag istället :)