Avokadosmoothie från Juiceverket & GoGreen

gogreen.jpg

gogreen blogg_avokadoGod morgon, äntligen lite sovmorgon för min del! Trots att jag varit lite trött har jag lyckats träna två dagar i rad tillsammans med Klara och tänkte strax ge mig iväg på ett springpass. Jag får så mycket mer energi och ork av träning!

Igår fick jag hem ett bud med lite godsaker från GoGreen. De har lanserat en ny havredryck i sitt sortiment, helt utan gluten, laktos och socker - supergod och nyttig! Jag fick även med två recept på smoothies som de tagit fram tillsammans med Juiceverket. Jag älskar ju (som ni säkert redan vet) smoothies i alla dess former, så var tvungen att testa ett av recepten på en gång, vilket blev en avokadosmoothie. Den blev supergod!

Recept Avokadosmoothie (2 glas): • 1 avokado (urkärnad och urgröpt från sitt skal) • Saften från 1/2 citron • 3 msk flytande RAW honung (länk) • 3 dl Osockrad & glutenfri havredryck (länk) • Eventuellt några isbitar för att få den kyld Gör såhär: Mixa allt ordentligt till en krämig smoothie och drick direkt

Ha en fin torsdag!