Bildbomb från en magisk afton i sommarens tecken!

IMG_3005.JPG

Hej finisar! Hoppas ni är pigga och glada idag :) Jag börjar få igen för att jag var så positiv, trots Nico tidiga uppvaknande i veckan. Efter två morgnar med uppstigning kl. 4.30 till imorse när han vaknade 3.30 känns det som att det var minsann droppen! Är helt slut men ikväll blir det sänggång tillsammans med honom vid 19 och i och med ledigheten imorgon, kanske man kan ta igen sig lite. 

_S0A1403.jpg

Över till vad jag egentligen skulle skriva om: Gårdagens magiska event med Eucerin! Jag, tillsammans med ett gäng härliga människor samlades i Nybroviken för en båttur till Ruin Retreat för middag. 

IMG_3011.JPG

På båten träffade jag bland annat härliga Angelica och Jessica. Har träffat Angelica på ett event tidigare men det känns som jag känt båda två mycket längre än så. :)

_S0A1576.jpg
_S0A1926.jpg

Efter en lång uppförsbacke när vi kommit i land möttes vi av denna fantastiska vy..

_S0A2489.jpg

.. och väl där detta. Alltså what, är detta i Sverige ens? Vilken magisk location!  

_S0A1992.jpg
_S0A2010.jpg
_S0A2025.jpg
_S0A2119.jpg
IMG_2991.JPG
IMG_3001.JPG

Till middag bjöds det på en vegansk förrätt och varmrätt. Älskar blommor i maten (men det visste ni ju redan..)

IMG_3009.JPG

Fatima, Angelica och jag! 

_S0A2579.jpg
_S0A2672.jpg
_S0A2857.jpg

Det blev skratt och gråtfest när ambassadörerna stod på ”scen”.  

_S0A2539.jpg

Efter middagen fick jag göra en hudanalys. Har aldrig gjort det tidigare men väldigt kul. Ska få hem lite produkter anpassade för min hy, lovar att dela med mig efter jag provat ett tag! 

_S0A3019.jpg

"#generationEucerin handlar om människor och relationer, oberoende av ålder. Det handlar om släktskap, vänskap, föräldraskap, mentorskap, systerskap och partnerskap. De generationsöverskridande band som finns mellan människor genom hela livet. Kärnan är äkta och ärliga relationer som skänker oss glädje och trygghet".

Tack Eucerin och PratPR för ett fantastiskt fint lanseringsevent!