Uppgång 4.30 och gofulle på stan!

Alltså jag kan ju inte sluta ha fjärilar i magen på grund av det underbara sommarvädret! Är lycklig in i själen! Inte ens att Nico stod upp i sin säng och ropade ”mamma, mamma” klockan 4.30 imorse kunde få mig på dåligt humör. Solen sken ju redan och hade ändå en frukostdejt kl 7.00 så då slapp jag stressa hehe.. äckligt positiv låter jag nästan Hahah...

Jag åt frukost med fina  Sassa  som jag lärt känna via Sociala Medier. Så härlig och inspirerande tjej! 

Jag åt frukost med fina Sassa som jag lärt känna via Sociala Medier. Så härlig och inspirerande tjej! 

IMG_2906.JPG

Vi åt på Pom&Flora och för mig blev det deras goda Acaibowl.  

Efter det har jag jobbat på kontoret, hämtat lite kläder inför Atenresan i helgen och annat skoj. Är nu på väg att hämta Nico och ska njuta av en promenad hem i solen!

Berätta, hur har er dag varit?