Körsbärsblom i Kungsträdgården

Hej mina kära! Länge sedan jag skrev här igen. Det är lite tvetydigt för mig just nu (säger man så?) angående bloggen. Jag älskar att blogga men känner inte riktigt att jag finner tiden som krävs och att upprätthålla en blogg men samtidigt tänker jag varje dag att jag vill blogga för jag älskar det. Mitt mål är fortfarande att komma igång igen men det har varit en del omständigheter i livet som gjort att jag inte varit så inspirerad. Men, idag känner jag mig lite hög på livet och full av energi så här kommer ett litet inlägg :-) Jag ser ju att många av er kikar in här ändå och det värmer hjärtat <3

Ja som ni ser på bilden går det nog inte att undgå dagens humör :) Jag mötte upp Jamie, vad vi trodde var tidigt, för att fota de obligatoriska bilderna i Kungsträdgården. Vi var där 8.00 och trodde att nu var vi tidiga, men vi var uppenbarligen "sena" för det kryllade av folk som fotade. Helt galet, en lördagmorgon. Men, jag förstår dem. Det blir ju magiskt fina bilder!

Sedan mötte vi upp Magnus och Nico för en promenad ut på Djurgården. När Nico somnade i vagnen satte vi oss ner på ett fik och solade och åt en macka. Därefter promenerade vi tillbaka igen och väl hemma fick jag en lugn och härlig stund i solen på balkongen. Älskar att ha balkong!

Efter det har vi bara tagit det "lugnt" vilket innebär städning av hemmet, handling och en kvällspromenad tillsammans. Så himla mysigt <3

Hoppas er dag varit underbar! Kram!