Skulle nog bli sämsta cykelbudet!

Hur härlig är inte min nya stil som cyklist? Nästa steg blir ”tour the France” outfiten som jag ser att många morgoncyklister kör på. Vad tror ni? Jag förstår dem, det är sjukt svettigt att cykla till och från jobbet i värmen. Det är svårt att cykla långsamt för den där tävlingsmänniskan inuti en kommer fram när man ser någon på håll framför som vore kul att cykla förbi. 

IMG_3687.JPG

För er som inte sett min insta story är jag väldigt lycklig över min nya cykel jag köpte igår. Dessutom en sportigare variant med 21 växlar, det ni! Tidigare har jag haft fallfärdiga damcyklar (för att de inte ska bli stulna) utan växlar. Det är som natt och dag.

IMG_3648.JPG

Vi skickade lite bud idag från kontoret och jag tänkte att jag kunde cykla förbi två av adresserna på vägen hem då det inte var allt för stor omväg. Normalt tar det 15 minuter hem men idag tog det över en timme. Jag förstår inte hur cykelbud klarar det? Först ska man läsa kartan och kartan på appen förhoppningsvis visa pluppen på rätt adress. Sedan ska man ha en portkod som funkar. Och gärna ett lås som går lätt att låsa och inte tar 10 minuter. Sedan kanske man ska ha all packning i en ryggsäck och inte utspritt i hela cykelkorgen så man måste samla ihop allt när man ska in i porten och knacka på. Vore även skönt om man inte blev attackerad av myggor under tiden man ska stå och fixa allt vid cyklen...

Ja ni hör ju hur många saker att tänka på. Jag skriver detta lite med ironi över hur kass jag skulle vara som cykelbud. I slutändan lyckades jag bara leverera ett av två paket. Om man får provision på hur många bud man lämnar på tid skulle jag nog bli återbetalningsskyldig.

Hur som helst. Har ni cykel och brukar ni cykla?