Första dagen i Athen

Heeej! Hoppas ni mår bra och har haft en magisk helg. Ledsen för sen uppdatering men vi har haft fullt upp sedan vi gick upp imorse. Nedan har ni lite bilder från dagen som gått (det jag lyckats fota mellan all filmning och fotografering). Det är så fantastiskt att vara här och jag är så tacksam över att ha ett jobb jag älskar så mycket och får jobba med så grymt team!

IMG_3174.JPG
IMG_3171.JPG

Vi startade morgonen med frukost på terrassen. Der blev färskpressad apelsinjuice, yoghurt, frukt och ägg. Så gott och en perfekt start på dagen! 

IMG_3233.JPG

Sedan begav vi oss ut och fotade på alla fina locations i Aten. Älskar alla blommor som lyser upp gatorna! 

IMG_3234.JPG

Det blev en härlig lunch i solen för att ladda batterierna. Jag åt en garden sallad som var en blandning av grillade grönsaker och färska grönsaker - magiskt gott! 

IMG_3235.JPG

Efter lunchen gick vi mot Akropolis för att filma lite och satte oss på utsiktsplatsen för att vila benen. Vi hade tänkt gå upp hela vägen men det var så lång kö. Kolla så vacker utsikt! 

IMG_3236.JPG
IMG_3196.JPG

Sedan blev det den obligatoriska glassbilden. Hur gott och härligt?  

IMG_3232.JPG

Vi promenerade hela dagen, 15.000 steg totalt enligt appen på mobilen så vi fick stanna till och fylla på energidepåerna lite då och då. 

IMG_3231.JPG
IMG_3230.JPG

Carro och Oscar fotar under de vackra apelsinträden.

IMG_3194.JPG

En bild på mig från bakgatorna i Aten.

Nu är klockan midnatt här och vi ska gå och lägga oss. Kl. 8.00 kommer modellen och hår- och Make Up tjejerna. Ska bli så kul! Det är väldigt tacksamt att fota här, så fina miljöer! Har ni varit här?

Hörs imorn! Kram <3

IMG_3208.JPG