Första vårhelgen!

Äääääntligen är bloggen uppdaterad. Har ni saknat mig? Det har verkligen hänt någonting med mig sedan solen började skina och vädret blev bättre - det bara sprudlar av energi och inspiration. Jag är inte gjord för vinterland och kyla. Vem är det egentligen?

Den här helgen har ju bara varit helt magisk! Vi har spenderat största delen utomhus i det vackra  vädret och min hy som inte sett solen på sisådär 7 månader har blivit lite rosa i alla fall. Bra att grunda lite innan Portugal (åker på onsdag, wiiie!). Nedan har ni lite bilder från helgen!

IMG_2274.JPG

Jag och lilla Nico som nu är 18 månader. Tänk att min lilla bebis är en liten pojke nu <3

IMG_2265.JPG

Fullt ös på lekplatserna. Han vad lika lycklig som jag över det fina vädret!

IMG_2285.JPG

I Lidingö Centrum hade de byggt upp en scen för modevisning och spelade musik, tror vi har en kille som gillar rampljuset. Nico ville inte gå ner, alla kollade ju på honom och klappade händerna när han dansade - lyckligaste dagen ever!

IMG_2284.JPG

Nico och kusin Ellie

IMG_2283.JPG

Glada kusiner på gungan!

IMG_2290.JPG
IMG_2292.JPG

Nico älskar stenar. Sedan jag visade "hur många barn får jag när jag blir stor" vill han hela tiden leka den leken och härmar på sitt egna bebisspråk.

IMG_2291.JPG

Det har med andra ord varit en helt fantastisk helg fylld av lycka på grund av att våren äntligen är här. Nu är det dessutom bara två dagar kvar tills vi åker till Portugal och det se jag verkligen fram emot. Ännu bättre väder än hemma! 

Hoppas ni haft en magisk helg och vet ni vad, jag har gjort massor av goda recept i helgen så om ni orkar kan ni ju kika förbi igen de närmsta dagarna - har nämligen massa inlägg på lager!