En ofrivillig tystnad och en tisdag förra veckan.

Hej finaste ni! Vet ni vad jag kom på, idag har det gått en vecka sedan jag bloggade senast vilket absolut inte har varit meningen. Först skriver jag ett inlägg om att jag inte tror på extremiteter och inte ska ta en hel paus från teknik, men så försvinner jag helt vilket inte var meningen. Det har helt enkelt gått i ett. Men, jag har inte övergivit er :)

IMG_0035.JPG
IMG_0023.JPG
paulina.jpg

Egentligen skulle jag skrivit till er redan förra veckan och berättat om en tisdag förra veckan då jag träffade denna snygging från Göteborg på Pom och Flora. Vi har bara följt varandras instagramkonton men när hon var här på besök passade vi på att träffas i verkligheten. Så roligt! 

Nu kommer det inte dröja en vecka till nästa inlägg utan det kommer mycket snart igen en uppdatering från mig :) Ha en underbar dag!