Söndagens shopping - ett nytt guldhalsband och lite nytt till garderoben

Inlägget innehåller AD-Links

Hej fina du! Hoppas helgen varit härlig :) Jag har sovit sjukt mycket. Först 10 timmar natten till lördagen och även igår somnade jag med Nico runt 8-tiden och sov till 7 imorse, vilket blev 12 timmar. Helt galet, men antar att jag behövde det. 

IMG_9912.JPG

På förmiddagen åkte jag och Nico till stan för lite shopping medans Magnus tränade och städade hemma (äntligen!). Jag handlade bland annat denna mysiga tunika härifrån (länk!), som jag har en känsla av att jag kommer leva i - så mjuk och gosig! 

IMG_9913.JPG

Åkte även förbi NK och handlade ett fint halsband härifrån (länk!) med bokstaven N för Nicolas och en med vädurens tecken. Tycker det blev himla fint! Så, nu har jag min ring från Magnus, mitt diamanthalsband som jag aldrig tar av mig och ett halsband som symboliserar Nico som jag inte heller kommer ta av mig. Utöver de smyckena har jag nästan alltid på mig något fint från Caroline Svedbom.

IMG_9911.JPG

Så här ser jag ut när jag inte poserar haha. Så trist bild men ändå. :)

IMG_9909.JPG

Nu står familjen och väntar i dörren för vi ska iväg på middag till våra grannar som bor i huset bredvid, behöver inte ens gå utanför dörren för att gå dit, så skönt! De väntar barn som kan komma när som helst, så spännande! Handade lite söta kläder i stan idag till lilla tjejen. Älskar tjejkläder, så söta!

Ha en fin kväll!