Så trött på mobilen och teknik!!

IMG_9925.JPG

God morgon! Hoppas ni mår bra :) Jag fortsätter med mitt extrema sovande haha, förstår inte att jag är så trött. Men någon gång måste man ju bli pigg igen! Kanske för det är så  mörkt och kallt ute?

Till något annat. Kan ni bli trötta på et själva för att ni kollar i mobilen ofta? Det kan jag och om jag t.ex. är på bussen och lägger ner mobilen i väskan för att för en gångs skull inte kolla - vad tror ni händer? Helt plötsligt sitter jag med telefonen i handen en minut senare utan att ha märkt att jag tagit upp den. Förstår inte hur teknik kan vara så beroendeframkallande. Det är inte det att jag mår dåligt av det, men är trött på att kolla på skärm både på jobbet och hemma.

Så, nu har jag bestämt mig för att göra en förändring. Ingen detox och totalt förbjuda (tror inte på extremiteter), utan har tänkt att begränsa användandet till arbetstid. Och, när jag kommer innanför dörren faktiskt lämna telefonen i jackfickan och så får den vara där. Ska nog till och med köpa en traditionell väckarklocka så man slipper släpa med mobilen till sängen. Ska även försöka att inte kolla på buss/tunnelbana utan försöka vara mer närvarande i livet. Kanske ha 45 min total mobil/datatid utöver arbetstid.

Är riktigt taggad på detta. Någon mer som är trött på att ständigt kolla mobilen?