Härliga onsdag!

IMG_9785.JPG
IMG_9784.JPG
IMG_9769.JPG
IMG_9775.JPG

Hej på er fina! Idag kommer tyvärr inget recept upp då jag haft fullt upp hela dagen men ni får stå ut med några glada bilder på lilla mig :) 

Den här dagen fick en riktigt bra start. Passade på att ta en rask promenad till Nicolas dagis med vagnen istället för att åka buss som jag brukar. Kollade kartan och det var visst bara 2,5 km haha! Perfekt promenad fram och tillbaka ju - och jag som klagat på att jag inte får till PW på morgonen. Dessutom en extra jobbig för det är 2 km uppförsbacke. Lägg till snö och en tung vagn så blev det en riktigt svettig promenad, så skönt!

När jag kom hem igen blev det direkt datorn och fotografering inför SS18 kollektionen för CS. Fick verkligen vårkänslor! Har fått så mycket gjort idag, måste bero på den goda starten! 

Ikväll ska jag äntligen träffa Tomasz, en av mina bästa vänner som jag knappt sett sedan jag fick barn. Vi ska först till ett event med Plaza och sedan ta en drink och umgås. Ska bli så kul :) 

Nu ska jag fortsätta med allt, ville som sagt bara in och säga hej! Imorgon kommer ett recept på hemmagjord havreyoghurt - blev så bra! Ha en underbar kväll :)