Så lätt och god varm choklad - vegansk & utan socker

Jag är ju en sådan som gärna dricker kalla smoothies och glass även på vintern, men egentligen borde jag dricka mer varmt eftersom jag är så frusen av mig. Imorse gjorde jag därför en riktig nostalgidryck - men betydligt hälsosammare än den man drack när man var barn. Nedan har ni receptet!

IMG_9351.JPG

Jag toppade i och för sig med mini-marschmallows och ätbart guld - för att det skulle se fint ut på bilden :)

IMG_9367.JPG

Vegansk varm choklad

1 kopp havremjölk (eller valfri mjölk)
1 skopa Frill Intense Chocolate

Värm ingredienserna i en kastrull. Rör samtidigt om eller vispa med en minivisp. Ta bort från plattan innan det kokar och fyll en kopp. Drick och njut av en värmande choklad!

Alternativt recept om man inte har Frill hemma:
• 1 kopp havremjölk (eller valfri mjölk)
• 1-2 tsk kakao
• 1-2 dadlar
• 1/2 tsk vaniljpulver

Mixa ingredienserna tills dadlarna är ordentligt mixade. Häll sedan ner allt i en kastrull och värm. Rör samtidigt om eller vispa med en minivisp. Ta bort från plattan innan det kokar och fyll en kopp. Drick och njut av en värmande choklad!