Lyxigaste frukosten - kokos-chiapudding med chokladglass!

God morgon fina ni! Hoppas ni hade en mysig fredag igår och har börjat få lite julstämning. Vi hade en lilljulafton nr 1 med Magnus sida av släkten igår och var hemma hos hans föräldrar. Det var så mysigt, ska visa lite bilder sedan. 

Jag bestämde mig för att njuta av allt gott men fick direkt bakslag idag. Vaknade upp med magkatarr, kände mig bakis och är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Socker är verkligen inte bra för min kropp, påverkas på en gång. Liten mängd går bra, men inte godis, lussebullar, pepparkakor och julmat på det. Men men, man lär så länge man lever. Ska ta det lite försiktigt från och med nu för det är inte värt bakslaget dagen efter. 

Till någonting annat, hur gullig frukost? Njöt av den igår och det blev så gott! Nedan har ni receptet!

IMG_8093.JPG

Recept - Chiapudding med kokos och choklad (2 portioner)
Chiapudding:
3 dl kokosmjölk
4 msk chiafrön
1 tsk agavesirap
1/2 tsk vaniljpulver

Chokladsmoothie:
2 dl kokosdryck
1 skopa Intense Chocolate från Frill

Gör så här:
Blanda ingredienserna till chiapuddingen i ett stort glas och låt gärna stå över natten i kylen. Fördela sedan i två glas. Mixa ingredienserna til chokladsmoothien i en mixer. Toppa sedan chiapuddingen med detta. Toppa eventuellt med en munk och chokladkula (om det ska njutas till efterrätt)