En god morgon, hemmakontor och snart ledighet!

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra :) Idag hade jag tänkt att åka iväg till kontoret men blev istället kvar hemma då jag hade ett möte inbokat i stan vid lunch, så det kändes smidigast. Gillar oftast att inte jobba hemifrån, då det lätt blir så att man går runt i mjukiskläder hemma hela dagen. Men en halvdag som idag är jätteskönt!

angelica eldh blogg
angelica_eldh_blogg.JPG
lindex tofflor angelica eldh blogg
angelica eldh blogg

Jag LEVER typ i mina nya rosett-tofflor! Älskar dem <3

recept en god morgon ägg i avokado

Till sen-frukost tog jag fram min bok En God Morgon som jag fått från Anja, där det är massor av smarriga recept. Idag fick det bli ägg gratinerat i avokado då jag aldrig smakat denna rätt men jag älskar ju avokado och ägg så vad kan gå fel? Precis ingenting och det var hur smarrigt som helst. Tack för tipset!

Recept: Ägg gratinerat i avokado

2 små ägg
1 avokado
salt & peppar

Sätt ugnen på 200°C. Skär en avokado i två delar. Gröp ur lite extra så att äggen får plats och knäck sedan ett ägg i varsin halva. Salta och peppra. Grädda i ugnen ca 10 minuter tills äggen koagulerat. Njut!

ägg_gratinerat_i_avokado_recept.jpg

Hur gott? :) Ni måste prova!

Idag bestämde jag mig förresten för att ta lite ledigt i juldagarna, så himla skönt! Kan inte minnas senast jag var helt ledig! Men vi blir bara hemma, kommer dessutom vara hundvakt. Vad ska ni göra i mellandagarna?