Superlätta och goda veganska chokladcookies

Att försöka få i Nicolas mat när han är sjuk är inte helt lätt. Försöker kompromissa och göra goda saker som ändå är lite nyttigare. Därför gjorde jag dessa goda choklad cookies till honom idag.

veganska chokladcookies

Recept: Nyttiga chokladcookies (ca 5-6 st)

1,5 Banan
1,5 dl glutenfria Havregryn
1/2 tsk Vaniljpulver
1 msk Kakao
1 msk Jordnötssmör från Green Choice
3 msk Vatten
1,5 msk Linfrön

Sätt ugnen på 200°C. Blanda vatten och linfrön i en separat skål. Mosa sedan bananer, häll i havregryn, vaniljpulver, kakao och jordnötssmör och rör om ordentligt. Tillsätt därefter linfrön och vatten och blanda. Klicka ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper och toppa eventuellt med lite kakaonibs. Grädda i ugnen ca 15-20 minuter. Låt svalna en stund och njut sedan av en lyxigt god frukost eller mellis!

Fritt från: Gluten, laktos, socker

// English // Trying to get into Nicola's food when he is ill is not quite easy. Trying to compromise and do good things that are a bit more healthy. Therefore I made these good chocolate cookies to him today.

RECEPT CHOCOLATE COOKIES (approx. 5-6)
1.5 banana
1.5 dl gluten-free oatmeal
1/2 teaspoon vanilla powder
1 tablespoon of cocoa
1 tablespoon Peanut butter from Green Choice
3 tbsp water
1.5 tbsp Flaxseed

Put the oven at 200 ° C. Mix water and flax seeds in a separate bowl. Mosa then bananas, pour in oatmeal, vanilla powder, cocoa and peanut butter and stir properly. Then add flax seeds and water and mix. Cut out small balls on a plate of baking paper and spice up with some coconut ribs. Bake in the oven for about 15-20 minutes. Let cool for a while and then enjoy a delicious breakfast or mellis!

Free from: Gluten, lactose, sugar