Bildbomb från en magisk afton i sommarens tecken!

IMG_3005.JPG

Hej finisar! Hoppas ni är pigga och glada idag :) Jag börjar få igen för att jag var så positiv, trots Nico tidiga uppvaknande i veckan. Efter två morgnar med uppstigning kl. 4.30 till imorse när han vaknade 3.30 känns det som att det var minsann droppen! Är helt slut men ikväll blir det sänggång tillsammans med honom vid 19 och i och med ledigheten imorgon, kanske man kan ta igen sig lite. 

_S0A1403.jpg

Över till vad jag egentligen skulle skriva om: Gårdagens magiska event med Eucerin! Jag, tillsammans med ett gäng härliga människor samlades i Nybroviken för en båttur till Ruin Retreat för middag. 

IMG_3011.JPG

På båten träffade jag bland annat härliga Angelica och Jessica. Har träffat Angelica på ett event tidigare men det känns som jag känt båda två mycket längre än så. :)

_S0A1576.jpg
_S0A1926.jpg

Efter en lång uppförsbacke när vi kommit i land möttes vi av denna fantastiska vy..

_S0A2489.jpg

.. och väl där detta. Alltså what, är detta i Sverige ens? Vilken magisk location!  

_S0A1992.jpg
_S0A2010.jpg
_S0A2025.jpg
_S0A2119.jpg
IMG_2991.JPG
IMG_3001.JPG

Till middag bjöds det på en vegansk förrätt och varmrätt. Älskar blommor i maten (men det visste ni ju redan..)

IMG_3009.JPG

Fatima, Angelica och jag! 

_S0A2579.jpg
_S0A2672.jpg
_S0A2857.jpg

Det blev skratt och gråtfest när ambassadörerna stod på ”scen”.  

_S0A2539.jpg

Efter middagen fick jag göra en hudanalys. Har aldrig gjort det tidigare men väldigt kul. Ska få hem lite produkter anpassade för min hy, lovar att dela med mig efter jag provat ett tag! 

_S0A3019.jpg

"#generationEucerin handlar om människor och relationer, oberoende av ålder. Det handlar om släktskap, vänskap, föräldraskap, mentorskap, systerskap och partnerskap. De generationsöverskridande band som finns mellan människor genom hela livet. Kärnan är äkta och ärliga relationer som skänker oss glädje och trygghet".

Tack Eucerin och PratPR för ett fantastiskt fint lanseringsevent! 

 

Uppgång 4.30 och gofulle på stan!

Alltså jag kan ju inte sluta ha fjärilar i magen på grund av det underbara sommarvädret! Är lycklig in i själen! Inte ens att Nico stod upp i sin säng och ropade ”mamma, mamma” klockan 4.30 imorse kunde få mig på dåligt humör. Solen sken ju redan och hade ändå en frukostdejt kl 7.00 så då slapp jag stressa hehe.. äckligt positiv låter jag nästan Hahah...

Jag åt frukost med fina  Sassa  som jag lärt känna via Sociala Medier. Så härlig och inspirerande tjej! 

Jag åt frukost med fina Sassa som jag lärt känna via Sociala Medier. Så härlig och inspirerande tjej! 

IMG_2906.JPG

Vi åt på Pom&Flora och för mig blev det deras goda Acaibowl.  

Efter det har jag jobbat på kontoret, hämtat lite kläder inför Atenresan i helgen och annat skoj. Är nu på väg att hämta Nico och ska njuta av en promenad hem i solen!

Berätta, hur har er dag varit? 

Sparkling water - en favoritdrink!

sodastream_2.jpg
sodastream_1.jpg

God morgon och glad söndag! På min instagram har jag ett samarbete med SodaStream där jag skulle berätta hur jag helst dricker mitt sparkling water - och det är så gott så måste dela med mig även här i bloggen! 

Man tar ungefär 1/3 färskpressad apelsin och 2/3 sparkling water och har i iskuber som med bär. Så otroligt gott och visst ser det läskande ut? Kan lova att det är lika gott som det ser ut! 

Nu måste vi börja greja i köket, ska ha några vänner över för brunch. Ska bara scones, bananpannkakor och smoothies - och även drinken ovan. Vi hörs senare, kram!

sodastream_3.jpg

Körsbärsblom i Kungsträdgården

Hej mina kära! Länge sedan jag skrev här igen. Det är lite tvetydigt för mig just nu (säger man så?) angående bloggen. Jag älskar att blogga men känner inte riktigt att jag finner tiden som krävs och att upprätthålla en blogg men samtidigt tänker jag varje dag att jag vill blogga för jag älskar det. Mitt mål är fortfarande att komma igång igen men det har varit en del omständigheter i livet som gjort att jag inte varit så inspirerad. Men, idag känner jag mig lite hög på livet och full av energi så här kommer ett litet inlägg :-) Jag ser ju att många av er kikar in här ändå och det värmer hjärtat <3

Ja som ni ser på bilden går det nog inte att undgå dagens humör :) Jag mötte upp Jamie, vad vi trodde var tidigt, för att fota de obligatoriska bilderna i Kungsträdgården. Vi var där 8.00 och trodde att nu var vi tidiga, men vi var uppenbarligen "sena" för det kryllade av folk som fotade. Helt galet, en lördagmorgon. Men, jag förstår dem. Det blir ju magiskt fina bilder!

Sedan mötte vi upp Magnus och Nico för en promenad ut på Djurgården. När Nico somnade i vagnen satte vi oss ner på ett fik och solade och åt en macka. Därefter promenerade vi tillbaka igen och väl hemma fick jag en lugn och härlig stund i solen på balkongen. Älskar att ha balkong!

Efter det har vi bara tagit det "lugnt" vilket innebär städning av hemmet, handling och en kvällspromenad tillsammans. Så himla mysigt <3

Hoppas er dag varit underbar! Kram!

Första dagarna i Portugal

Hej älsklingar! Hoppas ni mår bra :) hörde att solen skiner i Sverige, gud så härligt! Idag har det varit molnigt här i Portugal, så nu passar jag på att uppdatera lite här. Hoppas det blir lite soligt de sista dagarna!

IMG_2379.JPG

Soluppgång på terrassen. Älskar utsikten från lägenheten, så himla vackert när solen går upp. 

IMG_2378.JPG

Ibland är det härligt att Nico vaknar mellan 5-6 för då missar man inte de vackra soluppgångarna! Tycker det är någonting magiskt när solen går upp och dagen vaknar. 

IMG_2361.JPG

Farmor och Nico delar på glass. Men Nico tycker mest om rånet hehe..

IMG_2363.JPG
Så himla härligt att kunna strosa runt i kortisar efter långa vintern hemma. Räknade ut att det är 7 månader sedan min hy fick sol på sig. Det är ju för länge!!! 

Så himla härligt att kunna strosa runt i kortisar efter långa vintern hemma. Räknade ut att det är 7 månader sedan min hy fick sol på sig. Det är ju för länge!!! 

IMG_2390.JPG
IMG_2416.JPG

Igår var vi på stranden. Det var på gränsen till för blåsigt och mot lunch blev det lite för blåsigt. Då gick vi in i staden och satte oss på ett torg i lä och åt lunch i solen. Så fort man hamnar i lä är det hur skönt som helst.

Nu ska jag vila lite så får vi se vad vi gör i eftermiddag. Det ser ut att bli soligt igen runt 16-tiden och då ska vi nog ut och njuta. Ha en underbar fredag!

Hälsosamma veganska choklad donuts (vegan & glutenfri)

Detta recept är veganskt och glutenfritt, tar 15 minuter att göra och är supergott!

Alltså jag finner knappt ord. Jag misstänkte att det skulle bli gott men att det skulle bli såhär gott att göra hälsosamma varianter av donets visst jag inte. Dessa gick åt som smör och både jag, Nico och min kille älskade dem. Ni måste prova!

IMG_2260.JPG

Ingredienser (4 st)
10 färska, urkärnade dadlar
2 dl Mandelmjölk (eller annan vegansk mjölk)
2 dl havremjöl
1/2 dl kokosmjöl
1-2 msk kakao
1 tsk macapulver
1 tsk bakpulver
1/2 tsk äkta vaniljpulver

1) Sätt ugnen på 175°C
2) Mixa dadlar och mandelmjölk i en matberedare tills det blir så slät smet som det kan bli.
3) Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sedan i dadelmjölkblandningen och rör om ordentligt. Fyll sedan donutformar och grädda i ugnen ca 10 minuter. Låt sedan svalna en stund innan du tar ut dem ur formen.
4) Jag doppade sedan donutsen i lite smält mörk choklad och toppade med lite strössel(uteslut om du inte vill ha socker)/mandelflarn/granatäpple.

IMG_2282.JPG
IMG_2268.JPG

Sötpotatisskivor med rödbetshummus (vegan)

Älskar du sötpotatis lika mycket som jag gör? Då måste du prova detta recept som blev ett perfekt snack! Detta ska jag lätt bjuda på nästa gång vi har gäster - superlätt och gott och dessutom härligt att vila ögonen på! 

IMG_2267.JPG

Ingredienser 
1-2 Sötpotatisar
Olivolja
Salt & Peppar

Hummus
2 rödbetor
1 paket färdigkokta kikärtor
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
2 msk tahini
1 tsk spiskummin
1 msk citronsaft
salt & peppar

Topping: Avokado & groddar

1) Sätt ugnen på 200°C. Skala och skiva sötpotatis i ca 1/2 cm tunna skivor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, ringla över olivolja och krydda med salt och peppar. grädda ca 15-20 minuter.

2) Mixa ingredienserna till hummusen med en stavmixer till en slätare konsistens.

3) Toppa sedan sötpotatisskivorna med en klick rödbetshummus, lite avokado och groddar. Njut!

Viktigt! Jag vet inte om man kan äta de blå blommorna, jag plockade dem utomhus och tyckte de var fina att dekorera med för bildens skull, men tog bort dem sedan innan vi åt!